De Zellingen

De Zellingen

“Zo'n 10 jaar geleden zijn wij overgestapt naar elektrisch aangedreven tilliften van JOYinCARE. Er is sinds die tijd veel veranderd bij de Zellingen. Het beleid fysieke belasting is aangescherpt."

JOYinCARE adviseert De Zellingen in individuele transfervraagstukken en verzorgt 4 keer per jaar trainingen. "Iedere cliënt heeft nu twee tilbanden. Deze worden wekelijks gecontroleerd. We laten eventuele schade aan de tilband gelijk repareren bij Confexion."

“Maar we maken ook gebruik van de dienstverlening van JOYinCARE: de registratie en het onderhoud van tilliften is nu goed en strak georganiseerd. Door JOYinCARE is onze technische dienst goed opgeleid. Samen zorgen wij voor een goede conditie van tilliften en tilbanden."

Alles bij De Zellingen wordt bijgehouden in een logboek, zodat altijd actuele informatie beschikbaar is. “Bij beschadiging of slijtage kunnen wij snel actie ondernemen."

Samen met JOYinCARE “Zorgen we op zijn zorgzaamst” voor onze medewerkers en onze cliënten. We creëren zo een omgeving van “Plezier in de zorg, zorgen met plezier.”

Irene Donkersloot, Manager inkoop en logistiek bij De Zellingen