JOYinCARE maatregelen Coronavirus

JOYinCARE maatregelen Coronavirus

Ook bij JOYinCARE hanteren wij aangescherpte maatregelen vanwege het coronavirus en volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben maatregelen genomen ter bescherming van onze klanten, ons eigen personeel en om de continuïteit van de zorg te waarborgen en onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven.

 Leveringen:

 - De levering van tilbanden vindt op dit moment nog op de gebruikelijke wijze, via verzending via pakketdiensten, plaats.

 - Bij de levering van tilliften worden aanvullende geprotocolleerde maatregelen uitgevoerd, waarbij de tillift volledig wordt afgenomen met speciaal desinfectiemiddel. Verder geldt dat wij bij aflevering de richtlijnen van u als klant opvolgen en contact binnen uw organisatie uiteraard vermijden.

 - Wij proberen de levertijden aan te houden die u van ons gewend bent, maar belangrijker is dat we het proces gaande houden en onze medewerkers gezond blijven. Hierdoor kan het zijn dat de levertijden momenteel wat langer zijn. Hier zullen wij uiteraard met u over communiceren.

Reparaties:

 - Bij het uitvoeren van reparaties geldt dat wij vooraf met u in contact zullen treden over de richtlijnen die u hanteert. Wij vermijden zoveel mogelijk contact binnen uw organisatie. Indien mogelijk maken wij graag gebruik van een afgesloten ruimte voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Indien gewenst kunnen wij de lift ook meenemen voor reparatie op onze werkplaats.

- De lift wordt zowel voor aanvang van de reparatie, als na uitvoer van de werkzaamheden gedesinfecteerd.

- Indien u zelf tilbanden of hulpmiddelen naar ons verstuurd, verwachten wij nog meer dan anders dat ze aan ons aangeleverd worden, nadat ze op 60 graden gewassen zijn.

 Overige klantcontacten:

Bezoeken van onze Rayon managers, voor passingen, instructies en demo’s zijn voorlopig uitgesteld, tenzij de situatie vraagt om onze specialistische ondersteuning. In zo’n situatie zullen we héél duidelijk afstemmen hoe we hierin, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en uw organisatie, kunnen voorzien.

 Corona besmetting binnen uw organisatie of in uw omgeving:

Indien wij voor één van bovenstaande acties bij uw organisatie op bezoek komen en besmetting binnen uw organisatie of in de directe omgeving heeft plaatsgevonden, dan verzoeken wij u ons hierover te informeren. Wij kunnen vervolgens benodigde acties en maatregelen nemen ter bescherming van onze medewerkers en om verdere verspreiding te voorkomen.

Heeft u n.a.v. bovenstaand bericht nog vragen of opmerkingen, neemt u dan s.v.p. contact met ons op!