Trainingen technische dienst uitgebreid

Trainingen technische dienst uitgebreid

Ons trainingsaanbod is uitgebreid!

Kent u alle richtlijnen voor onderhoud en inspectie? En hoe u op de juiste manier storingen kunt beoordelen en verhelpen?

Onderhoud verlengt de levensduur van de tillift. Kennis is noodzakelijk om dit op een juiste manier uit te voeren. De vraag naar trainingen neemt toe. Het up-to-date houden van kennis is essentieel, zeker gezien de technische ontwikkelingen die plaatsvinden aan onze producten. Daarom professionaliseren wij continue onze trainingen.

Voor wie zijn de trainingen?

Monteurs en technische medewerkers van dealers en zorgorganisaties die onderhoud verstrekken aan tilliften.

Waarom zou u een training moeten volgen?

Na een training bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en is uw kennis up-to-date. Bovendien kent u alle richtlijnen voor inspectie en onderhoud. Na het afronden van de training ontvangt u altijd een certificaat.

Wanneer vinden de trainingen plaats?

De trainingsdata worden met u afgestemd. De frequentie van de trainingen is afhankelijk van het type training. Doorgaans is dit 1 dag.

Waar vinden de trainingen plaats?

Al onze trainingen vinden plaatst bij onze fabrikant, de NieuweWeme in Oldenzaal.

Welke trainingen zijn er?

Er zijn twee typen trainingen, een basistraining en een training voor gevorderden. Beide trainingen zijn gericht op service, onderhoud en inspectie.

Wat is de inhoud van de trainingen?

In de training is aandacht voor theorie en praktijk. In de basistraining leert u onze producten kennen. En worden er gangbare reparaties en onderhoudspunten besproken. Daarna toetsen we in de werkplaats de theorie in de praktijk.
In de training voor gevorderden wordt specifieker aandacht besteed aan complexere reparaties.
Wij overleggen met u waar uw behoeften liggen, zodat de training hierop afgestemd wordt. Zelf sleutelen aan de tilliften is een belangrijk onderdeel van deze training.