Verbeterde mastgeleiding

Verbeterde mastgeleiding

Kolomliften

De meeste passieve tilliften van JOYinCARE zijn kolomliften. Deze kolomliften hebben een arm die telescopisch in- en uitschuift. De snelheid waarmee deze tillift op- en neer gaat is plezierig snel. Een ander voordeel wat ik vaak hoor van onze klanten is de afstand van het juk tot de mast. Deze blijft namelijk altijd hetzelfde. Dat scheelt fysieke belasting. Twee vliegen in één klap!
Toch hadden de vroegere kolomliften één belangrijk nadeel. Er trad slijtage op bij intensief gebruik. Maar nu niet meer! We hebben nu een onderhoudsvrije/-vriendelijke kolomlift. Wie wil dat nou niet? 

Zowel techniek en gebruik van tilliften wordt bij ons jaarlijks geëvalueerd en wij voeren daarna innovaties door aan de tilliften. Recent werd de mastgeleiding aangepast.

Voordelen verbeterde mastgeleiding

Het gevolg? Nauwelijks onderhoud meer nodig. Weinig tot geen storing.  Gewoonweg een sterke en duurzame kolomlift. En mócht er wat aan de hand zijn? Het is vrijwel altijd direct te repareren op locatie! De veiligheid, continuïteit en het comfort is daarmee altijd gewaarborgd. Tilliften worden immers dagelijks gebruikt.

Heb je ook een idee om één van onze producten te verbeteren? Meld je dan. Ik vind het leuk om onze producten te verbeteren met ideeën uit het veld.

Ronald de Ruiter, Hoofd Technische dienst