Maak kennis met Skincair

Onderzoek Skincair

De vele voordelen voor cliënt en verzorgende

Skincair is een slim, innovatief en comfortabel hoeslaken dat de kwaliteit van leven van mensen in zorginstellingen verbetert. Dit innovatieve medische hoeslaken is glad, zacht, elastisch en heeft een unieke ventilerende structuur. In het 3D medisch hoeslaken zijn allerlei slimme technologieën en materialen verwerkt, die samen zorgen voor aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van een katoenen hoeslaken.

De innovatieve eigenschappen van Skincair hebben veel positieve gevolgen voor de cliënt. Het hoeslaken zorgt voor meer slaap-, lig-, huid- en beweegcomfort wat kan leiden tot een grotere zelfredzaamheid. Het draagt hierdoor bij aan het voorkomen van decubitus, een vervelend probleem waar zo’n dertig procent van de bewoners van zorginstellingen onder lijdt.

Ook voor de zorgverlener heeft het gebruik van Skincair veel voordelen. Doordat de cliënt zich beter kan bewegen in bed, is de kans op decubitus kleiner en zijn minder wisselliggingen nodig. Door het gladde materiaal is dit laken voor de zorgverlener bovendien fysiek minder belastend. Uit eerste ervaringen bleek dat de cliënt zelfs door één persoon kon worden geholpen in plaats van twee zoals bij een katoenen laken veelal noodzakelijk is. Ook niet onbelangrijk voor zorginstellingen is het kostenplaatje. Verwacht wordt dat de inzet van Skincair flink scheelt in de kosten qua zorgtijd, wondmateriaal en verschillende andere hulpmiddelen overbodig maakt.

Skincair zelf in de praktijk testen? Doe mee aan het onderzoek

De voordelen van Skincair voor de cliënt zijn duidelijk. Diverse testen en gebruikservaringen laten zien dat het medisch hoeslaken bijdraagt aan het comfort en een betere gezondheid van de gebruikers. Voor JOYinCARE is het echter ook belangrijk om te horen wat de ervaringen van zorgverleners zijn met Skincair. Is het werk door het gebruik van Skincair fysiek minder belastend? Maakt een grotere zelfredzaamheid van de cliënt het werk plezieriger? In hoeverre is het gebruik van Skincair kostenbesparend? Het zijn vragen waarop we samen met jou graag de antwoorden horen!

Meld je aan voor dit onderzoek. Ontdek Skincair en laat ons weten wat je ervan vindt. Veel tijd en moeite zal dit je niet kosten. Het onderzoek duurt 6 tot 8 weken en zowel voorafgaand als na afloop van deze periode vragen we jou en je collega’s een vragenlijst in te vullen. Jullie antwoorden en ervaringen blijven anoniem. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau LOCOmotion. De voorwaarden en mogelijkheden om deel te nemen aan het onderzoek stemmen we graag persoonlijk met je af. 

Meer weten over Skincair in de praktijk? Deze collega’s gingen je al voor en delen hun ervaringen in een video.

Bekijk video

 

Aanmelden voor het onderzoek?

Wil jij meer weten over Skincair en lijkt het je interessant en zinvol om aan het onderzoek deel te nemen? Schrijf je dan nu in!

Volledige naam is een verplicht veld!
Organisatie is een verplicht veld!
Functie is een verplicht veld!
Telefoonnummer is een verplicht veld!
E-mailadres is een verplicht veld, vul een juist e-mailadres in!
Schrijf een bericht om door te gaan...

Plezier in de zorg, zorgen met plezier